Capital Markets Day 2023

Op woensdag 13 december 2023 organiseert Avantium haar Capital Markets Day op het hoofdkantoor in Amsterdam. Avantium nodigt particuliere aandeelhouders en geinteresseerde beleggers graag uit om deel te nemen aan deze dag.

Tijdens het evenement zal het management van Avantium u graag bijpraten over de laatste ontwikkelingen en de strategie van het bedrijf.

Registratie is niet langer mogelijk.

Datum: 13 december 2023

Tijdstip: particuliere beleggers, aanvang om 15.00 (verwachte eindtijd is 18:00) | institutionele beleggers en analisten, aanvang om 10:00

Locatie: Avantium Headquarters (Zekeringstraat 29, 1014 BV Amsterdam)

N.B.:

  1. Avantium’s Capital Markets Day bestaat uit twee delen; een ochtendsessie voor institutionele beleggers en een middagsessie voor particuliere beleggers.
  2. De programma’s voor de institutionele beleggers en de particuliere beleggers zullen identiek zijn; de voertaal tijdens de ochtendsessie (institutionele beleggers) zal Engels zijn en tijdens de middagsessie (particuliere beleggers) Nederlands
  3. De (Engelse) CEO keynote presentatie van de ochtendsessie zal tevens via een live videoverbinding te volgen zijn op de Avantium website. Update: registratie hiervoor is niet meer mogelijk.

Pin It on Pinterest