Kom werken in onze FDCA Flagship Plant

Be The First!

Het komt niet vaak voor dat een compleet nieuw en duurzaam plastic naar de markt wordt gebracht. En toch is dat wat er binnen afzienbare tijd in Farmsum gaat gebeuren.

Avantium opent daar in 2024 ’s werelds eerste commerciële fabriek voor FDCA, de bouwsteen voor het maken van het 100% plantaardige en circulaire bioplastic PEF. Voor deze nieuwe fabriek zijn medewerkers  nodig. Avantium zoekt professionals met ervaring, die conceptueel kunnen denken. Zowel seniors in de proces-chemie als goede professionals, die of al ervaring hebben of bereid zijn zich te laten opleiden. Uiteindelijk krijg je veel verantwoordelijkheid, we bouwen immers een nieuwe fabriek.

Wil jij het verschil maken? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

VACATURES

Werken bij Avantium

Wij zijn een toonaangevend technologiebedrijf op het gebied van hernieuwbare chemie. Wij maken onder meer bioplastic op basis van suiker uit planten. Hiermee kunnen we de wereld helpen zowel de opwarming van de aarde als de afhankelijkheid van plastics op basis van aardolie te verminderen. Wij zijn echt de eerste in onze soort.

Wij zijn een team van 270 collega’s die gepassioneerd zijn over het creëren van een fossielvrije wereld. We delen een gemeenschappelijke drive om een verschil te willen maken. We doen dit door onze verbeeldingskracht, onze creativiteit, ons innovatievermogen en ons doorzettingsvermogen.

We bieden onze werknemers een unieke kans om wetenschap toe te passen in een bedrijfscontext. Bij Avantium geven we vorm aan de toekomstige wereld van de chemie. We doen dit op een ondernemende manier. Het geeft onze medewerkers veel vrijheid om initiatieven te nemen en te experimenteren. Zo kun je als medewerker een verschil maken richting een duurzamere wereld, maar ook echte impact hebben op de processen.

We hebben een informele cultuur, een platte organisatie en we erkennen en vieren de vele culturen die we vertegenwoordigen. En daarbovenop bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil jij samen met ons het verschil maken?

Wat bieden we jou?

Uitdaging 

We bieden je een uitdagende baan in een groeiende organisatie. Bij Avantium kun je het verschil maken door samen te bewijzen dat ‘the sky, the limit’ is. Als kleinere organisatie moedigen we onze medewerkers aan om creatief en innovatief een bijdrage te leveren aan het bereiken van onze doelstellingen.

Vrijheid en afwisseling

Omdat we de eerste in ons soort zijn, krijg je bij Avantium veel vrijheid om initiatieven te nemen en te experimenteren. Het werk is daardoor heel afwisselend. Bovendien kun je als medewerker een verschil maken richting een duurzamere wereld, maar ook echte impact hebben op de processen.

 

 

De kans om veel te leren op vele gebieden

We bieden onze medewerkers ook een unieke kans om veel te leren over vele gebieden, niet alleen het toepassen van baanbrekende technologieën, maar ook business en management, leidinggeven aan mensen en operaties, marktstrategieën, kwaliteit en last but not least veiligheid. Onze medewerkers staan aan het hoofd van hun carrière, wat zij inbrengen wordt opgemerkt en het nemen van initiatief wordt beloond en erkend.

 

 

 

Een leuke werkomgeving

Bij Avantium willen we dat onze medewerkers plezier hebben in hun werk, zich thuis voelen en zich erkend voelen voor de toekomst die we samen vormgeven. Teamwork is daarbij voor ons essentieel. Onze successen vieren we graag. Daarom organiseren we regelmatig teamuitjes of bedrijfsfeesten.

En natuurlijk goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Pin It on Pinterest